На ремонт дороги біля вокзалу у Києві витратять десятки мільйонів

Що відомо про новий тендер

У Дарницькому районі Києва планують витратити на поточний ремонт однієї з вулиць десятки мільйонів гривень. Про це стало відомо з оголошеного тендера на сайті Prozorro, передають "Коментарі".

Замовником ремонтних робіт виступає комунальне підприємство "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Дарницького району" Києва. Мова йде про поточний ремонт вулиці Бориспільської поблизу залізничного вокзалу "Дарниця". Ремонтні роботи мають виконати на ділянці від вулиці Привокзальної до вулиці Санаторної в обох напрямках.

На ремонт вулиці Бориспільської з бюджету Києва готові витратити понад 23 мільйонів гривень. Виконати замовлення підрядник має до 31 жовтня 2023 року. Аукціон заплановано провести цього тижня. Торги відбудуться у четвер, 10 серпня.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на капітальний ремонт сходів в одному з парків витратять мільйони. Ремонтні роботи планують провести в парку "Вічна слава", розташованому у Печерському районі столиці. Замовником виступає комунальне об'єднання "Київзеленбуд". Підрядник має виконати демонтаж старих плит на сходах, земляні, монтажні, бурові та інші роботи.

Читайте також, що працівників "Київзеленбуду" судитимуть за розкрадання понад 115 мільйонів гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Віталька

7 серпня 2023, 16:09

Керівника комунального підприємства як і причетну до такого "вчасного" рішення владу (районну, міську) нахуй розстріляти. Це вмисне шкідництво інтересам держави в умовах війни. Покидьки! Кличка - під зад коліном, задовбав вже своїми барабанами та подарунковими ручними годинниками за мільони.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися