У Києві кардинально змінили оплату проїзду у транспорті: деталі

В українській столиці кардинально змінили оплату проїзду у наземному громадському транспорті — йдеться про функцію безготівкової сплати штрафу за безквитковий проїзд

В українській столиці кардинально змінили оплату проїзду у наземному громадському транспорті — йдеться про функцію безготівкової сплати штрафу за безквитковий проїзд. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації.

За словами чиновників, по всьому рухомому складу розміщено інформаційні плакати з реквізитами єдиного розрахункового рахунку для сплати штрафів. Також для зручності пасажирів на плакатах розміщено QR-код, що дозволяє сплатити штраф у кілька кліків на смартфоні, йдеться в повідомленні.

У графі "Призначення платежу" обов'язково потрібно вказати номер квитанції та сплатити штраф у присутності контролера. КП "Київпастранс" нагадує, що сплата штрафів на будь-які особисті картки заборонена і закликає своєчасно платити за проїзд.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі.

Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися