Проїзд у Києві може подорожчати до 30 гривень: що планують змінити

В українській столиці можуть підняти вартість проїзду у наземному громадському транспорті до 30 гривень

В українській столиці можуть підняти вартість проїзду у наземному громадському транспорті до 30 гривень – у такому разі старі маршрутки замінять на нові тролейбуси з автономним ходом. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації у коментарі "Радіо Київ".

За словами чиновників, місто замінюватиме усі приватні маршрути на комунальний транспорт. Насамперед, це тролейбуси з автономним ходом, які не потребуватимуть великих капіталовкладень з будівництва контактної мережі.

Зазначається, що проїзд у громадському транспорті Києва має становити 30 грн. Тролейбуси з автономним ходом стоять більше, проте у Києві покращиться екологічний стан, а також на таких тролейбусах можна буде доїхати до Бучі та Ірпеня.

"Допустимо лівий і правий берег ми можемо з'єднати тролейбусом з автономним ходом, найбільший розрив - 11 кілометрів безконтактної мережі. Такий тролейбус під'їхав до кінця контактної мережі, опустив пантограф, переїхав на правий берег, відкрив пантограф - поїхав далі. Ми зможемо поїхати далі. дороги – зможемо поїхати в Коцюбинське, Бровари, Бучу, Ірпінь. Тобто такий тролейбус вирішить нам багато питань. Він дорожчий, але це й екологія", - заявили в КМДА.

Нагадаємо, що в Оболонському районі української столиці на проспекті імені Степана Бандери кардинально змінили проїзд транспорту – йдеться про встановлення нового табло змінної інформації. Про це стало відомо із офіційного повідомлення, яке опублікувала прес-служба Центру організації дорожнього руху.

Відомо, що вночі 6 серпня, на проспекті Степана Бандери, 36 (навпроти ТРЦ "Блокбастер") з'явилося нове інформаційне табло, яке інформуватиме учасників дорожнього руху щодо ситуації на вулично-дорожній мережі. Це вже 28 інформаційне табло. Такі пристрої допомагають водіям краще орієнтуватись на дорогах столиці.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


анатолий

17 серпня 2023, 09:02

а зарплати кто поднимут щоб думали про людей а кучка идиотив поднять цену

Олександр

17 серпня 2023, 09:02

А чому нема розмов про підвищення пенсій, заробітної плати . Якесь однобоке рішення. Чомусь думають про транспорт а про людей - ні

анатолий

17 серпня 2023, 09:00

а зарплати яки

Анатолій.

17 серпня 2023, 08:52

Подібні розмови вже РАНІШЕ були. Тоді проїзд коштував 4 грн...

Анатолій.

17 серпня 2023, 08:51

Подібні казки вже були, тоді проїзд коштував 4 грн...

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися