Хрещатик у Києві надовго перекриють для транспорту: у чому причина

Автомобільний рух вулицею Хрещатик у столиці перекриють на 8 днів

Автомобільний рух вулицею Хрещатик у столиці перекриють на 8 днів. Про це повідомляє начальник КМВА Сергій Попко, передають "Коментарі".

Стало відомо, що рух буде перекрито у зв’язку з підготовкою та проведенням святкових заходів в центрі Києва. Рух буде перекритий вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. 

Обмеження діятиме з 23:00 20-го серпня до 23:30 28-го серпня. Водіїв просять враховувати цю інформацію при пересуванні центром столиці.

Як раніше писали "Коментарі", в українській столиці можуть підняти вартість проїзду у наземному громадському транспорті до 30 гривень – у такому разі старі маршрутки замінять на нові тролейбуси з автономним ходом. Місто замінюватиме усі приватні маршрути на комунальний транспорт. Насамперед, це тролейбуси з автономним ходом, які не потребуватимуть великих капіталовкладень з будівництва контактної мережі.

Зазначається, що проїзд у громадському транспорті Києва має коштувати 30 грн. Тролейбуси з автономним ходом коштують більше, проте у Києві покращиться екологічний стан, а також на таких тролейбусах можна буде доїхати до Бучі та Ірпеня.

Читайте также