У Києві обмежать рух транспорту на одному з проспектів: що треба знати водіям

У Києві на одному з проспектів частково обмежать рух через дорожні роботи

У Києві через дорожні роботи на Голосіївському проспекті частково обмежать рух. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КК "Київавтодор", передають "Коментарі".

Стало відомо, що на Голосіївському проспекті частково обмежать рух транспорту з 17:00 22 серпня до 06:00 23 серпня. Обмеження діятимуть на одній полосі в напрямку від площі Деміївської до площі Голосіївської на виїзд із міста.

На ділянці дорожники влаштовуватимуть верхній шар асфальтобетонного покриття. Дорожники працюватимуть у вечірній і нічний час, щоб менше впливати на трафік.

picture

Як раніше писали "Коментарі", у Києві можуть підняти вартість проїзду у наземному громадському транспорті до 30 гривень – у такому разі старі маршрутки замінять на нові тролейбуси з автономним ходом. Місто замінюватиме усі приватні маршрути на комунальний транспорт. Насамперед, це тролейбуси з автономним ходом, які не потребуватимуть великих капіталовкладень з будівництва контактної мережі.

Нагадуємо, що автомобільний рух вулицею Хрещатик у столиці перекриють на 8 днів. Рух буде перекритий вулицею Хрещатик на ділянці від Майдану Незалежності до вулиці Богдана Хмельницького. 

"Коментарі" повідомляли, що Центр комунального сервісу оприлюднив свої офіційні канали у соцмережах, де мешканці різних районів столиці можуть відслідковувати актуальну інформацію про послуги у сфері ЖКГ та дистанційно вирішувати більшість питань.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися