На фронті загинув депутат Київради: воював під Бахмутом (Фото)

На фронті в районі Бахмута загинув депутат Київської міської ради Сергій Ільницький - він був членом фракції Європейська солідарність

На фронті в районі Бахмута загинув депутат Київської міської ради Сергій Ільницький - він був членом фракції Європейської солідарності. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, яке опублікував лідер партії ЄС та колишній президент Петро Порошенко.

Відомо, що Ільницький віддав життя у районі Курдюмівки під Бахмутом. Тіло воїна вже евакуювали, прощання з ним відбудеться у Києві найближчими днями. Депутат мав звання полковника.

Нагадаємо, що у Гостомельській громаді на території Київської області помер останній ветеран Другої світової війни Петро Червоний. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Гостомельської селищної військової адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, 97-річний мешканець Держтомельщини був останнім у громаді, хто знає про пекло Другої світової війни з пережитого власного досвіду. Він пішов із життя 22 серпня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися