На одному з мостів Києва тимчасово обмежили рух транспорту: деталі

Проїхати по одному з мостів Києва буде складніше через ремонтні роботи

На одному з мостів Києва більш ніж на тиждень запровадили часткове обмеження руху транспорту через ремонтні роботи. Про це попередили у комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

Йдеться про Північний міст. Роботи проводитимуться з сьогоднішнього дня, 24 серпня, до 2 вересня.

У корпорації повідомляють, що на мосту буде проведено аварійний ремонт плити мостового полотна. У зв'язку з цим буде обмежено рух автомобілів у напрямку з правого на лівий берег столиці смугою громадського транспорту.

Мешканців Києва просять зважати на це при плануванні свого маршруту.

Як раніше писали "Коментарі", через аварійний стан мосту Метро у Києві готуються провести ремонт споруди. Перебудувати міст Метро, за підрахунками європейських експертів, коштує не менше 500 мільйонів євро. Через повномасштабну війну співпрацю з ЄБРР поставили на паузу. Однак ремонтувати міст все ж таки необхідно.

Наразі у столиці працюють над розробкою проекту першочергових протиаварійних робіт та планують розпочати оновлення мосту Метро наступного року. У зв'язку з цим до кінця року планують відкрити автомобільний рух Подольсько-Воскресенським мостом, щоб розвантажити міст Метро і приступити до його ремонту.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися