У Києві перекрили рух транспорту: коли знімуть обмеження

Рух транспортних засобів на Повітрофлотському шляхопроводі частково обмежено

У Києві частково обмежили рух на Повітрофлотському шляхопроводі через залізничні колії. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на КК "Київавтодор", передають "Коментарі".

Сьогодні, 26 серпня, із 09:00 розпочалися роботи з ліквідації аварійно-небезпечної ямковості на Повітрофлотському шляхопроводі через залізничні колії, що на Повітрофлотському проспекті.

Рух транспортних засобів у сторону Севастопольської площі крайньою лівою смугою буде частково обмежений до 08:00 28 серпня.

Як раніше писали "Коментарі", у Вишгороді на території Київської області очікуються тривалі та масові відключення електроенергії. У зв'язку з проведенням ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК 28 серпня з 09.00 до 19.00 буде відключення електроенергії на декількох вулицях.

Нагадуємо, що в Києві чоловік вирішив влаштувати гучне святкування дня народження своєї дружини, проте при цьому порушив заборону та запустив салют. Поліція отримала повідомлення від мешканців будинків на вулиці Макаренка про те, що невідомий запустив на дитячому майданчику феєрверки. Почувши вибухи, місцеві жителі одразу вибігли на вулицю та разом із добровольцями із формування територіальної громади затримали порушника.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися