У Київській області масово та надовго відключать світло: за якими адресами

Мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла

У Київській області 28 серпня проводитимуть планові ремонтні роботи в електромережах Фастівської громади. У зв'язку з цим, мешканців деяких населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Фастівська міська рада, передають "Коментарі". 

У зв'язку з виконанням ремонтних робіт в електромережах, 28 серпня з 08:00 по 18:00 буде відключення електроенергії за наступними адресами:

Фастів

Вул. Грушевського, вул. Сагайдачного, вул. Григоренка, вул. та пров. Коржаневського, вул. І. Виговського, вул. Сковороди, вул. Лебедина, вул. Житомирська, вул. та пров. Дорогинський, вул. та пров. Європейський, вул. Сонячна, вул. Дорошенка, вул. Героїв Мінометників, вул. Бояринцева, вул. та пров. Савченка, вул. Козацька, вул. Драгоманова, вул. Годованцева, вул. Солов'їна, вул. Свято-Богородицька (Тітова), вул. та пров. П. Загребельного (Лермонтова), вул. Бишівська, вул. Журавлина, вул. Силенка.

Мала Снітинка

Вул. Р. Геги (Терешкової), вул. Молодіжна, вул. Калинова, вул. В. Гайдука (Матросова), вул. Польова, вул. Шкільна, вул. Сеповська.

Велика Офірна

Вул.Чумацький Шлях.

Як раніше писали "Коментарі", у Вишгороді на території Київської області очікуються тривалі та масові відключення електроенергії. У зв'язку з проведенням ремонтних робіт енергетиками компанії ДТЕК 28 серпня з 09.00 до 19.00 буде відключення електроенергії на декількох вулицях.

Нагадуємо, що в Києві чоловік вирішив влаштувати гучне святкування дня народження своєї дружини, проте при цьому порушив заборону та запустив салют. Поліція отримала повідомлення від мешканців будинків на вулиці Макаренка про те, що невідомий запустив на дитячому майданчику феєрверки. Почувши вибухи, місцеві жителі одразу вибігли на вулицю та разом із добровольцями із формування територіальної громади затримали порушника.

"Коментарі" повідомляли, що в Українському гідрометеорологічному центрі в Києві створили 3D мурал, який відображає важливість роботи гідрометеорологів, як під час війни, так і в мирному житті. Символіка муралу відображає різнобічні аспекти роботи гідрометеорологічної служби.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися