На Київщині надовго перекриють рух транспорту: що потрібно знати

В Ірпені на території Київської області надовго перекриють рух транспорту

В Ірпені на території Київської області надовго перекриють рух транспорту – причиною стане проведення демонтажних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Ірпінської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, з 31 серпня по 4 вересня 2023 року з 9:00 до 18:00 рух транспорту по вулиці Ярославській буде частково обмежений у зв'язку з проведенням демонтажних робіт.

Водіїв просять врахувати зазначену інформацію під час планування маршруту своєї поїздки.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Відповідно до Закону України "Про індустріальні парки", індустріальний парк (ІП) – це облаштована відповідною інфраструктурою територія, в межах якої учасники ІП можуть здійснювати: господарську діяльність у сфері переробної промисловості, науково-дослідну діяльність та діяльність у сфері інформації та телекомунікацій.

Читайте также