У Київській області розпочнуть важливе будівництво: що зміниться для людей

В Ірпені на території Київської області найближчим часом розпочнуть дуже важливе будівництво

В Ірпені на території Київської області найближчим часом розпочнуть дуже важливе будівництво — йдеться про капітальний ремонт у дев'яти багатоквартирних будинках та двох приватних будинках. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого міським головою Олександром Маркушиним.

За його словами, ремонт пройде в рамках субвенції на відновлення від Кабінету Міністрів більш як на 200 млн. гривень. Місто має по цих об'єктах усі експертні звіти та готову проектну документацію.

Депутати проголосували за створення комісії, яка перевірятиме об'єкти, які були відбудовані та відремонтовані в Ірпінському товаристві за кошти КОВА, державного та міського бюджету, різних фондів, ГО, меценатів. Якщо якийсь об'єкт зроблено неякісно, то підрядник перероблятиме недоліки власним коштом.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.


Читайте также