У Київській області відключать газ: де та коли

Що треба знати мешканцям

У Київській області тимчасово відключать газ через ремонтні роботи. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію офіційного Telegram-каналу Боярської територіальної громади.

За даними мерії Боярки, у вівторок, 5 вересня, відбудеться зупинка газопостачання для споживачів села Перевіз. Газу не буде з восьмої ранку. Це пов’язано з проведенням робіт із заміни газопроводу середнього тиску.

"Відновлення газопостачання відбудеться згідно з Правилами безпеки системи газопостачання, після закінчення ремонтних та пусконалагоджувальних робіт і за обов'язкової присутності всіх абонентів удома", — йдеться у повідомленні.

Точна дата відновлення газопостачання невідома.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що мешканців Київської області попередили про погіршення якості повітря. Мешканців Бучі та інших міст закликали обережно поводитися з вогнем, не підпалювати листя, суху траву та чагарники, щоб не спровокувати загоряння торфовищ. Найчастіше пожежі на торфовищах трапляються в місцях видобутку або залягання торфу. Причинами пожеж може бути блискавка, самозаймання торфу, підпал або неправильне поводження з вогнем. Загоряння торфу дуже підступне. Під час горіння торфу в землі утворюються порожнини, в які можна провалитися та згоріти. Температура в товщі горіння торфу складає понад тисячу градусів. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що у Києві сталася пожежа у багатоповерхівці, є загиблі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися