Проїзд у Києві кардинально зміниться: можна буде заплатити менше

В українській столиці кардинально змінять систему оплати проїзду у громадському транспорті

В українській столиці кардинально змінять систему оплати проїзду у громадському транспорті — Київ Цифровий, Mastercard та iPay.ua розпочали спільну компанію для популяризації безготівкових розрахунків. Про це повідомили у Київській міській державній адміністрації.

За словами чиновників, у рамках кампанії користувачі можуть отримати за 1 грн. цифрову транспортну картку в додатку Київ Цифрової та 500 000 безкоштовних поїздок: кожному новому користувачеві цифрової транспортної картки — п'ять безкоштовних поїздок.

Для участі в кампанії необхідно оновити програму та придбати цифрову транспортну картку в Києві Цифрової, сплативши покупку карткою Mastercard будь-якого українського банку.

При цьому вартість цифрової транспортної картки становитиме 1 грн. замість 40 грн. Зверніть увагу, що при оплаті спишеться повна вартість 40 ₴. Але 39 ₴ миттєво повернуться на банківську картку, а на цифровій одразу з'являться поїздки.

Після оплати цифрова картка автоматично прив'язується до банківської картки Apple або Google Wallet та до пристрою, з якого сплатили. Цифрова карта працюватиме лише на смартфоні, з якого її придбали.

Щоб скористатися безкоштовною поїздкою, необхідно піднести смартфон з банківською картою, оплаченою цифровою транспортною карткою, до валідатора у громадському наземному транспорті, і поїздка буде автоматично підтверджена.

Кампанія триватиме два місяці – з 4 вересня по 4 листопада 2023 року (або до дати використання бюджету рекламної акції у повному обсязі).



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися