У Києві замість зеленої зони хочуть збудувати величезний паркінг: деталі (Фото)

У Солом'янському районі української столиці біля Протасового яру хочуть звести величезний паркінг на місці зеленої зони

У Солом'янському районі української столиці біля Протасового яру хочуть збудувати величезний паркінг на місці зеленої зони — відповідний дозвіл надала Київська міська рада. Про це стало відомо із повідомлення, яке опублікували у місцевому каналі Los Solomas.

Відомо, що Київрада дала дозвіл на створення паркінгу замість зеленої зони та під муралами загиблим бійцям біля Протасового яру. Також повідомляється, що це паркування було підтримано поліцією Києва.

З цього приводу депутат Київради Ксенія Семенова зазначила, що паркування там затвердили розпорядженням КМДА від 31 серпня 2021 року, яке знаходиться у 5 додатку Київтранспарксервісу.

Вона додає, що з того часу ситуація змінилася і Протасов яр став місцем пам'яті і до будь-яких змін потрібно турбуватися про почуття суспільства. Отже, вздовж стіни треба робити сквер.

За її словами, ШЕУ поки що погодилося призупинити роботи з пристрою.

"Одна справа, якщо це буде паралельне погодинне паркування в один ряд, як частина громадського простору. Інше – якщо це суцільне нічне паркування замість зеленої зони", - написала вона.

Читайте также