На Гостомельському шосе починають ремонтувати зруйнований росіянами міст

З 6 вересня буде перекрито автомобільний та пішохідний рух на певних ділянках дороги

На Київщині 6 вересня розпочинається ремонт зруйнованого росіянами мосту на Гостомельському шосе.

Про це повідомив міський голова Ірпеня Олександр Маркушин. 

У зв’язку з цим з 6 вересня 2023 року буде перекрито автомобільний та пішохідний рух від ресторану "Гала-Бар" (вул. Гостомельське шосе, 29 А) до магазину "Бджілка маркет" (вул. 10-а лінія, 1). Об’їхати можна буде через Забуччя, Стоянку, Новоірпінську трасу, у напрямку Бучі по вулиці Соборна.

Карта з маршрутами проїздів за посиланням. 

Підрядник, який виконуватиме усі роботи - приватне підприємство "Автомагістраль". Його за тендером обрав Департамент регіонального розвитку Київської ОВА.  У програму відновлення приватних будинків на вулицях Багірова та Гостомельському шосе від КОВА включено не тільки відновлення житлових будинків мешканців Ірпіні, але також і будівництво нової дороги, яка буде забезпечена сучасними розв’язками, тротуарами, велосипедними доріжками та освітленням.

Зазначимо, у травні 2023 року розпочалася комплексна реконструкція приватних будинків в Ірпені, пошкоджених російськими атаками. Ці будинки знаходяться на перехресті вулиці Багірова та Гостомельського шосе. Завдяки зібраним коштам на платформі UNITED24 буде відновлено 18 житлових будинків у 5 різних населених пунктах, включаючи Ірпінь, Бородянку, Гостомель, а також села Бузова та Мила.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Фастівському районі Київської області перекрили залізничний переїзд через ремонтні роботи.



Джерело: https://t.me/markushyn/5164


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися