Київська прокуратура повернула місту приміщення вартістю понад 11 млн гривень

Ще у 2017 році прокуратура встановила факт незаконного відчуження цього майна з комунальної власності

За результатами апеляційного процесу Київська прокуратура успішно захистила рішення, що передбачає повернення громаді приміщення, оцінене у понад 11 мільйонів гривень.

Про це повідомляє київська міська прокуратура. 

Територіальній громаді міста Києва повернули нежитлове приміщення площею 212 кв. м та вартістю понад 11 млн грн на Харківському шосе. 

У матеріалах зазначається, що у 2017 році Дніпровська окружна прокуратура міста Києва встановила факт незаконного відчуження цього майна з комунальної власності на підставі фіктивних документів. Тому прокурори звернулися з позовом до суду про його витребування на користь громади.

Справа розглядалась судами неодноразово. Постановою Київського апеляційного суду позов прокурора задоволено в повному обсязі та вказане приміщення витребувано на користь територіальної громади міста Києва в особі Київської міської ради, - йдеться в повідомленні. 

Рішення суду вже набрало законної сили. На даний час прокуратурою вживаються заходи щодо його реального виконання.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві судитимуть підрядника, який привласнив чотири мільйони гривень під час ремонту дитячого футбольного поля. Санкція статті передбачає порання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися