У Київській області масово відключать світло: перелік адрес

Де та коли не буде електропостачання

У Київській області наступного тижня відключатимуть світло через ремонтні роботи. Про це мешканців попередили у міській владі громад, передають "Коментарі".

Місцева влада попередила мешканців про відключення світла через ремонтні роботи для уникнення аварій в електричних мережах компанії "ДТЕК Київські регіональні електромережі". Заплановані відключення електроенергії у Бориспільському районі Київської області.

Планові відключення електропостачання у понеділок, 11 вересня, відбудуться з 09:00 по 19:30 у Переяславській територіальній громаді. Не буде електропостачання за такими адресами:

·       Переяслав: Бабачиха, Поліська, Самутіної Ганни;

·       Дівички: Гагаріна, Дружби, Леніна, Перемоги, Садова, Космонавтів, Молодіжна;

·       Горького, Миру, Жовтневої Революції, Трубіжська;

·     Єрківці: Заводська, Миру, Банна, Ферапонтова, Огородня, Бригадна, Набережна, Пасічна, Східна, Жовтнева, Садова, Топольовий, провулок Механізаторів, Світла, Вербний, Місячна, Культури, Польова, Південна, Мисливська, Західна, Агрономічна, Широка, Сонячна, Безіменний, Уманська, Весняна, Дружби народів, Вишнева;

·       Гайшин: Гайова.

У цей й ж день, 11 вересня, світла не буде в Яготинській територіальній громаді. Електропостачання відключать за такими адресами:

·       Богданівка (з 09:00 по 17:00): Білокур, Набережна, Польова;

·       Добраничівка (09:00 по 19:30): Вишнева, Музейна, Озерна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Служба безпеки Україні провела на Київщині спецоперацію, в результаті якої затримали російського коригувальника вогню. Чоловік знімав на відео військову базу ЗСУ та "прив’язував" її GPS-координати до електронної карти. Затриманий виявився 23-річним мешканцем Одеси, який переїхав до Києва у пошуках швидкого заробітку. 

Читайте також, які вироки у Києві оголосили чоловікам за поширення відео роботи ППО.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися