У Києві надовго обмежать рух транспорту (СХЕМА)

Що треба знати водіям та скільки триватимуть обмеження

У Печерському районі Києва надовго частково обмежать рух автомобільного транспорту. Про це водіїв попередили в комунальній корпорації "Київавтодор", передають "Коментарі".

За даними столичних комунальників, рух транспорту обмежать на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть з восьмої ранку 9 вересня до опівночі 1 жовтня. Комунальна корпорація "Київавтодор" перепросила у водіїв за тимчасові незручності та закликала враховувати зміни під час планування маршруту. 


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на автомобільній трасі Київ — Чоп міжнародного значення завершили капітальний ремонт важливого мосту. Напередодні відкрили рух мостом у Стоянці через річку Ірпінь. Відкрили всі чотири смуги для проїзду автомобільного транспорту. Цей міст був зруйнований на початку повномасштабного вторгнення російських окупантів в Україну та атаки на Київ. Після звільнення Київської області збудували тимчасову об’їзну дорогу. Однак, її технічні характеристики не витримували рух вантажного транспорту.

Нагадаємо, у Києві міст Метро знаходиться в аварійному стані. У столиці готуються до ремонту споруди. Конструкція мосту Метро за радянських часів була експериментальною. Таких мостів було всього кілька в колишньому СРСР, а зараз залишився лише один у Києві. Інші подібні споруди розібрали. Перебудувати міст Метро коштує щонайменше 500 мільйонів євро. Такі розрахунки надали європейські експерти. Подробиці — за посиланням.

Читайте также