Під час ремонту дороги у Києві посадовець завдав пів мільйона гривень збитків

Його обвинувачують у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки

У Києві посадовець комунального підприємства провів ремонт дороги зі збитками у 500 тисяч гривень. Йому повідомили про підозру.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура. 

Підозру отримав головний інженер КП "Шляхово-експлуатаційне управління по ремонту та утриманню автомобільних шляхів та споруд на них Святошинського району м. Києва". Його обвинувачують у службовій недбалості, що спричинило тяжкі наслідки. 

За результатами слідства посадовець прийняв рішення про проведення ремонтних робіт на асфальтовому покритті на суму понад 500 тис. грн на замовлення приватного підприємства. Проте через погану організацію укладеного договору та пізніше через роботу, що не відповідала умовам угоди, ці роботи залишилися неоплаченими.

Прокурори наголошують, що особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Києві судитимуть підрядника, який привласнив чотири мільйони гривень під час ремонту дитячого футбольного поля. Санкція статті передбачає порання у вигляді позбавлення волі строком до 12 років.



Читайте также