У Києві перекриють рух на Хрещатику (КАРТА)

У центрі Києва на кілька днів частково обмежать рух по головній вулиці столиці - Хрещатику. Обмеження діятиме до вечора 28 квітня. Про це повідомили у пресслужбі Київської міської державної адміністрації.

У комунальній корпорації "Київавтодор" зазначили, що на вулиці Хрещатик частково обмежать рух транспорту до 17:00 28 квітня. Причиною перекриття є роботи з поточного ремонту дорожнього покриття на магістралі.

Комунальні служби проводять ремонт по всій довжині вулиці. Зазначається, що основні роботи планують закінчувати до вечірньої години пік, коли кияни їдуть із роботи. Під час ремонтних робіт рух транспорту буде частково обмежуватися.

Довідка: у березні 2021 року в КМДА повідомляли, що роботи з капітального ремонту Хрещатика можуть перенести на кінець 2021 року або на 2022 рік. Причиною перенесення назвали брак бюджетних коштів для проведення капремонту.

У Департаменті транспортної інфраструктури КМДА повідомляли, що проєкт капітальної реконструкції Хрещатика готовий і пройшов державну експертизу. усі підготовчі процедури, зокрема проведення тендеру і вибір генерального підрядника, займуть кілька місяців. З огляду на це, ремонтні роботи можуть розпочатися не раніше вересня 2021 року.

Також повідомлялося, що попри плани щодо можливого старту капремонту Хрещатика у вересні 2021 року ремонтні роботи, швидше за все, перенесуть на 2022 рік через брак коштів у міському бюджеті.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що з початку 2021 року Київ недоотримав 2,5 мільярда гривень через карантин.

Читайте також про капітальний ремонт двох мостів у Києві.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися