На київському пляжі з найбільшою кількістю потопельників встановили додатковий пост

Саме пляж "Райдуга" входить у топ-3 найнебезпечніших зон відпочинку

На київському пляжі "Райдуга" облаштували додатковий пост рятувальників через високу кількість потопельників. За купальний сезон там загинули 8 людей.

Про це повідомляє комунальне підприємство "Плесо".

Тепер рятувальники з додаткового посту щогодинно патрулюватимуть озеро в Дніпровському районі.

Найбільша кількість загиблих у періоди із травня по вересень включно фіксується у озері Райдужне Дніпровського району, а також у озерах Оболонського району: Йорданське та Міністерське/Редькіне (по 6 загиблих у кожному). При цьому на озері Райдужне розташовано офіційний пляж і лайфгардами було врятовано 9 людей. Варто нагадати, що на озерах Йорданське та Міністерське облаштовані пляжі відсутні взагалі.

Незалежно від сезону спостерігаються непоодинокі випадки виявлення загиблих біля мосту Метро у Печерському районі. У періоди з травня по вересень включно 5 загиблих було виявлено неподалік Південного мосту.

Окремо нагадуємо, що у 2023 році в Києві відкриття пляжного сезону не планують. Відповідне рішення ухвалила Рада оборони міста Києва. Громадянам поки не рекомендують відвідувати пляжі та зони відпочинку, оскільки захисні споруди на таких територіях не передбачені. Під час повітряної тривоги слід неухильно дотримуватись вимог безпеки та перебувати в укриттях, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що на Київщині 6 вересня розпочинається ремонт зруйнованого росіянами мосту на Гостомельському шосе.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися