У Київській області надовго відключать світло: перелік адрес

Мешканців одного з населених пунктів попередили про тривалі відключення світла

У Київській області 14 вересня проводитимуть планові ремонтні роботи в електромережах Яготинської громади. У зв'язку з цим, мешканців одного з населених пунктів попередили про тривалі відключення світла. Про це інформує Яготинська міська рада, передають "Коментарі". 

"З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах ПрАТ "ДТЕК Київські регіональні електромережі" буде проводити ремонтні роботи в мережах Яготинської міської територіальної громади", - повідомили у міськраді.

 У зв'язку з виконанням ремонтних робіт в електромережах, 14 вересня з 09:00 по 19:30 буде відключення електроенергії у населеному пункті:

Ничипорівка - Б. Хмельницького, пров. Волошковий, пров. Гоголя.

Нагадуємо, що фахівці ДТЕК здійснили технічне переоснащення двох високовольтних підстанцій, які забезпечують світлом майже 200 багатоповерхівок, понад 2,5 тисячі приватних будинків, школи, дитсадки, лікарні та інші соціально важливі об’єкти Києва.

Як раніше писали "Коментарі", Росія вкотре атакувала Київщину безпілотниками. Цієї ночі повітряна тривога тривала понад 3 години. Внаслідок ворожої атаки в одному з районів Київщини пошкоджено інфраструктурний об'єкт. Вибуховою хвилею в одному з районів пошкоджено вісім приватних будинків. Також в одній із громад на Київщині вибуховою хвилею пошкоджено приміщення школи, дитячого садочку та селищної ради. В іншій громаді пошкоджено навчально-реабілітаційний центр.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися