"Київводоканал" зробив важливу заяву про лічильники: подробиці

У компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо показань лічильників для мешканців української столиці

У компанії "Київводоканал" зробили важливу заяву щодо свідчень лічильників для мешканців української столиці - леї можуть вносити свідчення вже з 10 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою акціонерного товариства.

За словами комунальників, передавати показання засобів обліку можна до останнього числа місяця будь-яким зручним способом: на сайті, натиснувши кнопку "передати показники", через "Особистий кабінет" Київводоканалу, за допомогою мобільних додатків Viber і Telegram, по телефону контакт- центр Київводоканалу (044) 202-02-02 або КК "ЦКС" 247-40-40, 0-800-404-407, через сервіс Portmone.com у розділі "Передача показників", записати показання у графі платіжного повідомлення при оплаті у банківських установах.

Нагадаємо, для коректних нарахувань потрібно регулярно передавати показники лічильників холодної та гарячої води. Якщо ви поїхали з дому та певний час не користуєтеся послугами, все одно потрібно щомісяця передавати дані, навіть якщо вони не змінилися.

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.

Джерело: https://vodokanal.kiev.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Георгій Вікторович

11 вересня 2023, 18:20

І яка з двох новин Замовна??? Маєте читачів за ідіотів?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися