У Києві 16-річний хлопець жорстоко убив батьків і малолітнього брата

У Дарницькому районі столиці 16-річний хлопець жорстоко вбив власних батьків, а також свого малолітнього брата, який став свідком розправи. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції в Києві.

Повідомляється, що в поліцію звернулася місцева жителька, яка заявила, що її син кілька днів не виходить на зв'язок. Він проживав у квартирі разом з дружиною і дітьми на вулиці Ревуцького. На вказану адресу виїхала слідчо-оперативна група місцевого управління поліції.

Після спілкування з сусідами поліцейські викликали загін ДСНС для аварійного відкриття дверей. У квартирі вони виявили тіла батьків 1971 і 1979 року народження і їх малолітнього сина 2012 року народження. Правоохоронці з'ясували, що до вбивства причетний 16-річний син жертв, якого затримали на території району після підняття тривоги.

Причиною вбивства став черговий конфлікт підлітка з батьками, в результаті якого він убив ножем своїх батьків, а після і малолітнього брата. Після скоєння злочину він ще кілька днів перебував у квартирі разом з тілами загиблих, а потім вирішив втекти.

За фактом злочину порушено кримінальне виробництво. За словами начальника київської поліції Андрія Крищенка, хлопцеві загрожує довічне позбавлення волі.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що в Києві вандали пошкодили могилу Анатолія Дятлова, якого звинувачували в аварії на ЧАЕС.

Читайте також про збитки Києва під час карантину.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися