У КМДА розповіли, які обмеження будуть діяти після виходу з "червоної" зони

У Київській міській державній адміністрації розповіли про те, які обмеження будуть діяти в столиці після виходу міста з "червоної" зони карантинних обмежень. Про це повідомив заступник Віталія Кличка Микола Поворозник в коментарі виданню "Апостроф".

За його словами, у Києва великі шанси на закінчення локдауна до 1 травня. Він зазначив, що показники захворюваності на сьогодні вселяють оптимізм. Поворозник сказав, що якщо подібна тенденція буде зберігатися протягом декількох днів, то проблем з виходом міста з "червоної" зони карантину не буде.

Щодо переходу в "жовту" зону чиновник відповів обережно, заявивши, що сьогодні в Києві дуже багато пацієнтів у важкому стані. Після прийняття рішення про вихід Києва з "червоної" зони будуть зберігатися обмеження щодо богослужінь в церквах. Транспорт працюватиме у звичайному режимі, проте з нормою в 50% заповненості.

Також в середу буде прийнято рішення про роботу дитячих садків і шкіл, Поворозник висловив надію, що діти зможуть піти в школу. Щодо проведення концертів в місті він заявив, що все буде залежати від ситуації з захворюваністю. Він зазначив, що великі заходи несуть ризик нових сплесків захворюваності в місті.

У підсумку заступник голови КМДА заявив, що місто буде слідувати обмеженням в залежності від того, яка зона адаптивного карантину буде діяти в Києві.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, коли Київ покине червону зону карантину.

Читайте також про вбивство батьків і брата 16-річним хлопцем в Києві.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися