Погода у Києві та Київській області радикально зміниться

Який прогноз дали метеорологи

У Києві та Київській області кардинально зміниться погода. Про це інформують "Коментарі" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.

Синоптики попередили про зміну атмосферного фронту, що може погіршити здоров’я метеочутливих людей. За даними метеорологів, у столиці та регіоні сьогодні, 14 вересня, вируватиме гроза. До погіршення погодних умов активно готуються у Києві та Київській області. Мешканців попередили про грозові дощі та сильний штормовий вітер.

"Кияни! Якщо болить голова чи падає на клавіатуру, це ви відчуваєте прийдешню зміну погоди - наближення атмосферного фронту. Вже сьогодні ввечері та найближчої ночі прийде в столицю дощ та погримить гроза, завтра вдень опади припиняться. Температура повітря за фронтом знизиться і становитиме максимально 15-го вересня лише +20 градусів", — зазначила синоптик Наталка Діденко.

Експерт закликала уникати впливу зміни погоди та остерігатися вірусів. За її прогнозом, надалі температурний графік вирівняється.

"Нас очікує суха помірно тепла погода. Аж увесь навіть наступний тиждень! З нюансами, звісно, проте все ж переважатиме комфортна погода", — зробила прогноз Діденко.

Через погіршення погоди у Києві та в Київській області аварійні бригади перевели у посилений режим роботи. Складні погодні умови можуть призвести до падіння дерев та обриву ліній електромереж. Мешканців столиці та регіону закликали не нехтувати правилами безпеки. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві територію ландшафтного заказника "Троєщинські луки" захистили від забудови. Заповідну зону було створено за ініціативи депутатки Київської міської ради Олесі Пинзеник та Київського еколого-культурного центру у 2020 році для захисту червонокнижних рослин. На цій території унікальне природне середовище для багатьох рослин і тварин.

Читайте також, що столичні екологи розповіли про сенсаційну знахідку в озері.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися