У Києві з'явилися двоповерхові автобуси: коли вони вийдуть на маршрути

В українській столиці з'явилися двоповерхові автобуси з Німеччини, у комунальному підприємстві "Київпастранс" розповіли, коли вони вийдуть на маршрути

В українській столиці з'явилися двоповерхові автобуси з Німеччини, у комунальному підприємстві "Київпастранс" розповіли, коли вони вийдуть на маршрути. Про це стало відомо із відповіді на запит, який у КП дали журналістам видання Вечірній Київ.

Відомо, що з столиця планує використовувати двоповерхові автобуси, які у 2022 році отримала від німецьких партнерів для екскурсій та пізнавальних турів містом.

Наприкінці минулого року "Київпастранс" отримав від берлінського муніципального перевізника Berliner Verkehrsbetriebe (BVG) чотири двоповерхові автобуси MAn Lion`s City DD A39 2010 року випуску.

Першочерговим призначенням експлуатації вказаних автобусів є туристичні маршрути міста Києва. Але, враховуючи специфічні габаритні характеристики автобусів, використання їх в умовах військового стану, під час повітряних тривог та масованих ракетних атак Росії, несе у собі додаткові ризики для пасажирів та рухомого складу.

Наразі опрацьовуються питання експлуатації цих двоповерхових автобусів у післявоєнний час.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися