У Києві можна отримати море вражень та розваг для усієї родини

Де завжди весело та захоплююче

У Києві в Парку динозаврів цими вихідними обіцяють зробити надзвичайними для всієї родини. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію організаторів.

Парк динозаврів розташований у Гідропарку. Цими вихідними, 16 та 17 вересня, виступатимуть аніматори з розважальною програмою для дітей. Організатори розважальної програми обіцяють найкращі враження для дітей та дорослих. Один дорослий має право провести до парку до двох дітей у віці до дванадцяти років безкоштовно.

В Парку динозаврів обіцяють море вражень та розваг, серед яких неймовірна колекція аніматронних динозаврів, які рухаються та ричать. Кожен квиток вартістю 150 гривень включає:

·       катання на динозаврі;

·       дино-поїзд, щоб досліджувати парк у стилі динозаврів;

·       тюбінгову гірку для адреналіну до відпочинку;

·       мотузковий парк, де діти зможуть випробувати свої навички та міць;

·       батути та гойдалки для безмежних веселощів.

"Запрошуємо вас стати частиною давнього світу динозаврів та створити найкращі спогади для вашої родини! Парк динозаврів - це веселощі та пригоди для всієї родини!" — йдеться в повідомленні Парку динозаврів.

Аніматори з розважальною програмою для дітей працюватимуть з 11:30 до 14:30.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві захисники дикої природи знайшли у найчистішому столичному озері рідкісну червонокнижну рослину. У Київському еколого-культурному центрі розповіли про унікальність цієї знахідки, та чому озеро у Голосіївському районі столиці необхідно захистити від забудови.

Читайте також, що у приміщенні найстарішого лісництва Києва відкрили Музей лісу.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися