У Києві засудили іноземця, який напав на родину колишнього народного депутата

Нападник погрожував застосуванням насильства та зброєю

Київські прокурори визнали винним іноземця у розбійному нападі на родину колишнього народного депутата. Його засудили до 12 років позбавлення волі.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

Прокурори в суді довели, що в травні 2019 року нападник разом з трьома іншими "помічниками" незаконно проникли до будинку колишнього народного депутата України, що знаходиться в одному з районів Київщини. Підозрювані зв’язали пластиковими хомутами та липкою стрічкою руки й ноги господарю дому і його дружині.

Загрожуючи насильством та використовуючи зброю, нападники відібрали 40 тисяч доларів США, 25 тисяч євро та цінні речі. Після цього вони зникли з місця злочину, забравши з собою майно потерпілих. Згодом одного з них затримали правоохоронці. Матеріали стосовно інших учасників злочину виділені в окреме провадження. До набрання вироком законної сили до засудженого обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Також "Коментарі" писали, що у Києві завдяки небайдужим громадянам патрульні затримали розбійника, який напав з викруткою на жінку.  Подія сталася учора у Деснянському районі столиці, звідки на лінію 112 надійшло повідомлення про розбій. Правоохоронці негайно вирушили за адресою виклику.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися