У Києві поліція провела обшуки у лідера руху "Традиція і порядок"

У лідера руху "Традиція і Порядок" Богдана Ходаковського та члена політради руху Петра Ходаковського проводяться обшуки. Про це повідомили на офіційному каналі організації в Telegram.


Повідомляється, що слідчі дії начебто проходять з суттєвим порушенням процесуальних норм: на підставі незаконної ухвали та без участі захисників, слідчі порушують право на захист, камера не фіксує всі дії осіб, що проводять обшук, не всі особи внесені до протоколу і тд.  Наразі обшуки досі тривають.


Також представники руху повідомили, що голові руху та лідеру партії "Традиція і Порядок" Богдану Ходаковському повідомили про підозру у вчиненні правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 2 ст. 296 КК, тобто хуліганство, грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом.

За словами Ходаковського, слідчі так і не змогли пояснити, у чому саме підозрюють лідера руху "Традиція і Порядок".  5 березня 2021 року в Одесі під час Маршу за права жінок представники організації розгорнули банер "Патріархат тебе любить!" та використовували гучномовець поряд з колоною феміністок.

Раніше "Коментарі" повідомляли про нові подробиці жорстокого вбивства підлітком своєї родини у Києві. 




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися