"Укрзалізниця" запустила курсування нового поїзда з Києва: графік

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування нового поїзда сполученням Київ-Хелм

Державна компанія "Укрзалізниця" запустила курсування нового поїзда сполученням Київ-Хелм — його рух продовжать після успішного експерименту. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою УЗ на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами залізничників, поїзд вирушив у свій перший рейс 3 вересня і став уже третім у напрямку Київ-Хелм. В УЗ нагадали, що пересадка між поїздами у Хелмі відбувається на одній платформі.

Потяг відправляється з Києва о 06:28, з Рівного об 11:27, з Ковеля о 13:31, прибуває до Холма о 17:27, пересадка на польському інтерсіті IC21100 до Варшави (18:12-21:02). Зворотне відправлення з Пагорба о 10:23 (пересадка з поїзда IC12100 Варшава Східна 06:05 – Пагорб 08:42), прибуття до Києва о 22:45.

Нагадаємо, що в українській столиці радикально змінять проїзд у громадському транспорті — з наступного літа у всьому рухомому складі обов'язково включатимуть кондиціонери. Про це стало відомо із відповідного рішення Київської міської державної адміністрації у відповідь на петицію місцевих мешканців.

У червні на сайті Київради активісти зареєстрували петицію про те, щоб у міському транспорті влітку включали кондиціонери.

Автори ініціативи запропонували зобов'язати "Київпастранс" включати кондиціонери для пасажирів для комфортної та безпечної поїздки. 4 вересня у КМДА підтримали цю петицію.

Там зазначили, що до кінця 2023 року планується придбати 8 нових одиниць громадського транспорту, обладнаних кондиціонерами.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Святослав

19 вересня 2023, 13:05

і що ж то таке за місто - Пагорб?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися