Відкриття першого бювету у мікрорайоні Жуляни

Вода відповідає Державним санітарним нормам

У четвер, 26 грудня у Солом'янському районі столиці відбулося відкриття нового бюветного комплексу із сучасними водорозбірними колонками, оснащеними системою "антилід" та пандусом для маломобільних груп населення. Це перший бюветний комплекс, який збудовано у мікрорайоні Жуляни.

Зазначається, що глибина артезіанської свердловини становить 320 метрів Юрського водоносного горизонту. Вода відповідає Державним санітарним нормам і правилам та не потребує встановлення додаткової системи доочищення. Бюветний комплекс знаходиться по вулиці Героїв Війни, 14.

Як раніше повідомляло видання "Коментарі", стало відомо, коли відкриють рух новим Шулявським шляхопроводом. Рух транспорту по новому Шулявському шляхопроводу влада Києва обіцяє відкрити наприкінці тижня. Повідомляється, щоб вчасно завершити роботи та відкрити проїзд Шулявським шляхопроводом з вулиці Довженка на вулицю Вадима Гетьмана будівельники працюють цілодобово і без вихідних.

За даними КМДА, після завершення дорожніх робіт відбудуться технічні випробовування шляхопроводу. На ньому встановлять спеціальне обладнання, що вимірюватиме прогини мосту та статичні і динамічні навантаження на нього. Для випробовування залучать вісім 30-тонних автомобілів, за допомогою яких створять максимально допустимі навантаження. 

Джерело: https://comments.ua/


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися