У Києві готують до зими найбільшу котельню Дніпровського району

На теплоджерелах Києва завершується ремонтна кампанія

У Києві ремонтують найбільшу котельню Дніпровського району й готують її до зими. Ця котельня забезпечує теплом та гарячою водою Райдужний масив та більшу частину Воскресенки. Це майже 250 споживачів, в тому числі 127 багатоквартирних будинків. 

Про це повідомляє КП "Київтеплоенерго".

Енергетики активно працюють над очищенням води, адже звичайна вода не придатна для використання в парових та водогрійних котлах. Наявність солей у воді сприяє утворенню накипу, що негативно впливає на продуктивність та термін служби системи живлення та котлів. Заміна індикаторних пластин для контролю режиму роботи хімводоочищення є одним із заходів на теплоджерелі для запобігання аварій та подовження терміну експлуатації обладнання та теплової мережі.

Паралельно виконується ремонт трубопроводу водогрійного котла. Під час огляду була ушкоджена ділянка, яку знову замінили. Працівники теплоджерела також перевірили герметичність головних засувок теплових мереж та, де було необхідно, провели відповідні ремонтні роботи.

Наразі на теплоджерелах Києва завершується ремонтна кампанія. Тут проводять діагностику, обслуговування та ремонт водогрійних котлів, ремонтують системи горіння, перевіряють стан газо- й теплопроводів, димових труб, насосного та іншого обладнання, що працює для генерації і транспортування тепла.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про передачу показань лічильників гарячої води – мешканців закликали не тягнути із процедурою.






Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися