У Київській області надовго закриють рух транспорту: графік

У Тарасівці на території Київської області надовго перекриють рух транспорту на залізничному переїзді

У Тарасівці на території Київської області надовго перекриють рух транспорту залізничним переїздом на вулиці Шевченка. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Боярської міської територіальної громади на її ресурсах.

За словами посадовців, причиною стане проведення невідкладних ремонтних робіт. Обмеження діятимуть 20 та 21 вересня з 9:00 до 18:00.

На час виконання дорожньо-ремонтних робіт автотранспорт пропускатимуть через залізничний переїзд, розташований у м. Боярка на вул. М. Грушевського через вул. Молодіжна, вул. Білогородськ, вул. Тарасівську та у с. Тарасівка через вул. Київську.

Нагадаємо, що в українській столиці радикально змінять проїзд у громадському транспорті — з наступного літа у всьому рухомому складі обов'язково включатимуть кондиціонери. Про це стало відомо із відповідного рішення Київської міської державної адміністрації у відповідь на петицію місцевих мешканців.

У червні на сайті Київради активісти зареєстрували петицію про те, щоб у міському транспорті влітку включали кондиціонери.

Автори ініціативи запропонували зобов'язати "Київпастранс" включати кондиціонери для пасажирів для комфортної та безпечної поїздки. 4 вересня у КМДА підтримали цю петицію.

Там зазначили, що до кінця 2023 року планується придбати 8 нових одиниць громадського транспорту, обладнаних кондиціонерами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися