У Київській області відкрили новий ресторан McDonald's: подробиці

У Вишгороді на території Київської області відкрили новий ресторан McDonald's

У Вишгороді на території Київської області відкрили новий ресторан McDonald's – він з'явився на вулиці Набережній, 7-Л. Про це стало відомо із офіційного коментаря, який дали у прес-службі компанії Асоціації рітейлерів України.

Повідомляється, що в одноповерховому McDonald's є зал на 131 місце та тераса на 88 місць. Заклад та McDrive працюватимуть з 07:00 до 22:00, послуга доставки з 09:00 до 21:00.

Ресторан дотримується розширених правил безпеки, запроваджених компанією, а саме: заклади закриваються під час повітряної тривоги та відновлюють роботу орієнтовно за годину після її скасування.

Нагадаємо, що в українській столиці радикально змінять проїзд у громадському транспорті — з наступного літа у всьому рухомому складі обов'язково включатимуть кондиціонери. Про це стало відомо із відповідного рішення Київської міської державної адміністрації у відповідь на петицію місцевих мешканців.

У червні на сайті Київради активісти зареєстрували петицію про те, щоб у міському транспорті влітку включали кондиціонери.

Автори ініціативи запропонували зобов'язати "Київпастранс" включати кондиціонери для пасажирів для комфортної та безпечної поїздки. 4 вересня у КМДА підтримали цю петицію.

Там зазначили, що до кінця 2023 року планується придбати 8 нових одиниць громадського транспорту, обладнаних кондиціонерами.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися