На Київщині закупили апарати штучної вентиляції легень зі збитками понад 1,4 млн грн

Підозрювана провела закупівлю 6 апаратів штучної вентиляції легень

На Київщині підозрюють службовця лікарні, чия недбалість на закупівлі медобладнання призвела до збитків у понад 1,4 млн грн.

Про це повідомляє Київська обласна прокуратура.

За даними слідства, підозрювана керувала та здійснила закупівлю шести апаратів штучної вентиляції легень для медичного закладу. Перед проведенням публічних закупівель вона не провела аналіз ринкової вартості цього обладнання, що призвело до його придбання за цінами, перевищуючи ринкові. Через неефективну організацію роботи фахівця, комунальний медичний заклад витратив понад 1,4 мільйона гривень бюджетних коштів.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду, - йдеться в повідомленні. 

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що київські слідчі повідомили про підозру директору товариства, який закупив запчастини для Укрзалізниці зі збитками на майже 1,5 млн грн. Підприємство постачило частину запчастин для тепловозів, які вже були використані та не відповідали технічним стандартам.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися