У Києві запустили чат-бот для оформлення поїздок у соціальному таксі

Щомісяця кількість осіб, які користуються цією послугою, зростає

У столиці України запустили чат-бот для замовлення поїздок у соціальному таксі. Київ є першим українським містом, яке створило та зареєструвало послуги соціального таксі для людей з інвалідністю. Сервіс Social Taxi Kyiv успішно функціонує протягом трьох років.

Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація.

Щомісяця кількість осіб, які користуються цією послугою, зростає. Особливо помітне збільшення у кількості пасажирів, які потребують перевезення: їхнє число зросло від 200 до 300 осіб. Для забезпечення цієї потреби вже введено в експлуатацію 12 спеціалізованих автомобілів, які обслуговують маршрути.

Для зручності оформлення поїздок запустили чат-бот у Telegram у тестовому режимі. У ньому можна оперативно створити/скасувати поїздку, залишити відгук, отримати відповіді на найпоширеніші питання.

Щоб скористатися послугою інклюзивного таксі та отримати додаткову інформацію, звертайтеся до надавача послуг за номером 067-181-86-51 або в чат-бот.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що в українській столиці з'явилися двоповерхові автобуси з Німеччини. У комунальному підприємстві "Київпастранс" розповіли, коли вони вийдуть на маршрути.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися