У Київській області почалися масові відключення світла — Укренерго

На території Київської області відбулися масштабні відключення електроенергії через ракетний удар російських окупантів по інфраструктурі 21 вересня

На території Київської області відбулися масштабні відключення електроенергії через ракетний удар російських окупантів по інфраструктурі 21 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою національної енергетичної компанії "Укренерго".

За словами енергетиків, росіяни вперше вдарили по інфраструктурі та пошкодили енергетичні об'єкти в центральних та західних областях вперше за півроку.

Були часткові знеструмлення населених пунктів у Київській області, продовжується відновлення. У регіоні пошкоджено мережі обленерго.

Нагадаємо, що Київській міській військовій адміністрації показали наслідки удару російських окупантів українською столицею вранці 21 вересня. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КДВА на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами начальника КМВА Сергія Попка, попередньо приблизно з 10 літаків стратегічної авіації Ту-95МС випустили крилаті ракети типу Х-101/555/55. Силами та засобами ППО було знищено понад 20 цілей.

Про наслідки атаки докладніше можна почитати за посиланням.

Джерело: https://t.me/Ukrenergo/2344


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися