У Києві очікуються потужні грози і дощі

У Києві сьогодні очікується значне потепління, однак разом з ним, в п'ятницю українську столицю накриють грози та дощі, які триватимуть цілий день. Про це повідомляється на офіційному сайті Українського гідрометцентру.

Синоптики передають, що 29 квітня в столиці очікується тепла погода. Температура повітря в Києві буде коливатися від 13 до 15 градусів. Сама погода буде сонячною, однак також очікуються сильні пориви вітру.

Уже в п'ятницю, 30 квітня, синоптики обіцяють підвищення температури повітря до 19 градусів. Разом зі значним потеплінням до Києва прийдуть дощі і грози, який триватимуть практично цілий день.

1 травня в столиці очікується температура повітря того ж рівня, однак в суботу прогнозують ясну погоду. На Великдень, у неділю 2 травня, синоптики знову обіцяють дощ з грозою в Києві.

Раніше "Коментарі" повідомляли про те, що мер Києва Віталій Кличко закликає Мінкульт надати столичним будинкам з переліку КМДА статус пам'яток культури.

Читайте також про те, що в Києві поліція провела обшуки і вручила підозру лідеру громадського руху "Традиція і порядок".

Джерело: https://meteo.gov.ua


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися