У Києві змінили маршрут руху тролейбусів

Що треба знати пасажирам

У Києві тролейбусний маршрут №3 курсуватиме зі змінами. Про це попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, зміни внесли через дорожні роботи на вулиці Митрополита Василя Липківського. За зміненим маршрутом тролейбус №3 курсуватиме 21 та 24 вересня. У ці дні на вулиці Митрополита Василя Липківського між Солом’янською площею та вулицею Січеславською тролейбус №3 не курсуватиме.

Рух тролейбуса №3 організовано за такою схемою:

· від Залізничного масиву до вул. Солом’янської за власним маршрутом, далі Повітрофлотський проспект – вулиця Івана Огієнка – вулиця Георгія Кірпи – вулиця Січеславська – вулиця Гетьмана Павла Скоропадського, далі — за власним маршрутом.

Зміни в курсування тролейбусного маршруту внесли через завершальний етап дорожніх робіт на вулиці Митрополита Василя Липківського. У ці дні дорожники влаштовуватимуть нижній шар асфальтобетонного покриття на ділянці від вулиці Кубанської до вулиці Стадіонної. Для зручності пасажирів маршруту №3 присвоїли № 3А.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть до першого жовтня. 

Дивіться також фото і відео наслідків ракетних атак на Київ.

 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися