Київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю, яка пішла працювати на окупантів

Під час "працевлаштування" дівчина прийняла присягу на вірність самопроголошеній "лнр"

Київські прокурори засудили 21-річну експравоохороницю з Луганщини до 13 років ув’язнення за колабораціонізм. Також її позбавили права упродовж 15 років обіймати посади в правоохоронних органах.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

До 2022 року жінка, яка зараз є обвинуваченою, працювала в патрульній поліції Сватівського районного відділу поліції, яка підпорядковувалася Головному управлінню Національної поліції в Луганській області. Проте після вторгнення рф на територію України, вона залишила службу та залишилася на території області.

Знаходячись на тимчасово окупованій території Луганщини, зрадниця добровільно схвалила пропозицію окупантів прийняти посаду в незаконно створеному органі "мвд лнр". Вона склала присягу на вірність самопроголошеній "лнр"" та отримала посаду поліцейського у так званому Білокуракинському відділі міліції 

Працюючи у незаконно створеному правоохоронному органі, активно підтримувала збройну агресію російської федерації проти України.

"Коментарі" писали, що київські прокурори заочно повідомили про підозру громадянину України, який воював на боці окупантів на Бахмутському напрямку. Підозрюється стрілок "ДНР". 





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися