У Києві підприємниця незаконно привласнила землю біля Дніпра за 8 мільйонів гривень

До незаконного заволодіння землею громади Києва причетний директор однієї з приватних фірм

Правоохоронці повідомили про підозру підприємниці, яка привласнила землю на Печерську біля Дніпра у Києві вартістю 8 млн грн. Вона виготовила підроблену технічну документацію на нерухоме майно та земельну ділянку, що послужило підставою для їх державної реєстрації як майна об’єктів нерухомого майна та відчуження земельних ділянок від державної власності.

Про це повідомляє Київська міська прокуратура.

За даними слідства, підозрювана спланувала план з незаконного захоплення земельної ділянки комунальної власності площею 648 кв.м. у Печерському районі м. Київ вздовж річки Дніпро, оціненою у понад 8,3 мільйони гривень.

Для втілення плану вона створила фальшиву технічну документацію на об'єкти нерухомості, що розміщені на цій земельній ділянці.Далі цей підроблений документ був переданий нотаріусу, який оформив право власності на цю земельну ділянку на території товариства, що перебуває під контролем жінки.

Наразі відносно підозрюваної до суду готується клопотання про обрання запобіжного заходу. Під час слідства також буде надана правова оцінка діям приватного нотаріуса.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що двох працівників Державної міграційної служби та підприємця з рф звинувачують у привласненні бюджетних коштів на понад 88 мільйонів гривень.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися