У Києві змінили маршрут руху низки тролейбусів

Що треба знати пасажирам

У Києві низка маршрутів тролейбусів курсуватиме зі змінами. Про це попередили у комунальному підприємстві "Київпастранс", передають "Коментарі".

За даними перевізника, з 23 вересня через завершення ремонту на перетині проспекту Івасюка та вулиці Героїв Дніпра низка тролейбусів відновить роботу за постійними схемами руху.

Мова йде про маршрути тролейбусів:

·       №24 – "вулиця Північна – проспект Свободи";

·       №32 – "вулиця Північна – вулиця Сошенка";

·       №34 – "вулиця Північна – станція метро "Почайна";

·       №36 – "вулиця Північна – вулиця Чорнобильська";

·       №44 – "вулиця Північна – проспект Степана Бандери".

Відновлення руху тролейбусів за постійними схемами пов’язано із завершенням дорожніх робіт кругової розв’язки на перетині проспекту Володимира Івасюка та вулиці Героїв Дніпра.

Окрім того, 24 вересня тимчасово закриють рух тролейбусу № 42-Д і змінять маршрути тролейбусів № 22-К, №27 та №30. Зміни пов’язані із запланованим асфальтуванням вулиці Олександра Довженка.

Так, рух тролейбусів буде організовано:

·       №22К та №27 – відповідно від вулиці Кадетський Гай та залізничної станції "Київ-Волинський" до Індустріального шляхопроводу. Для зручності пасажирів маршрутам присвоєні номери відповідно №22-А та №27-К;

·       №30 – від вул. Милославської до вулиці Кадетський Гай через вулицю Дорогожицьку, вулицю Юрія Іллєнка, вулицю Січових Стрільців, вулицю В’ячеслава Чорновола, Повітрофлотський проспект. Для зручності пасажирів маршруту присвоєний №30-Д.

Для перевезення пасажирів за рухом тролейбусів №27 і №42Д будуть організовані тимчасові автобусні маршрути:

·       № 27-ТР – "станція метро "Почайна" – залізнична станція Київ-Волинський";

·       № 42-ТР – "станція метро "Либідська" – вулиця Ольжича".

Із 25 вересня тролейбуси відновлять рух за звичними маршрутами. У комунальному підприємстві "Київпастранс" перепросили за тимчасові незручності.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Печерському районі Києва надовго частково обмежили рух автомобільного транспорту на з’їзді з Дніпровського узвозу на Набережне шосе. Обмеження руху пов’язане з ремонтом естакадного з’їзду та триватимуть до першого жовтня. 

Дивіться також фото і відео наслідків ракетних атак на Київ.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися