У Києві надовго перекрили рух на важливому мосту: що відомо (СХЕМА)

Рух обмежили для транспорту та пішоходів

У Києві на одному з мостів частково обмежили рух транспорту та пішоходів. Про це повідомляє Київська міська державна адміністрація з посиланням на Комунальну корпорацію "Київавтодор", передають "Коментарі".

Стало відомо, що з 23 вересня до 10 жовтня КП "Київавтошляхміст" проводитиме комплекс ремонтних робіт тротуарної частини мосту через річку Десенка.

Рух пішоходів у напрямку Троєщина – Почайна здійснюватиметься тротуаром протилежної сторони мосту.

Також у "Київавтодорі" повідомляють, що частково обмежать рух транспорту та пішоходів на лівобережній розв'язці мосту через річку Десенка, в районі підмостового простору.

picture

Як раніше писали "Коментарі", у Києві низка маршрутів тролейбусів курсуватиме зі змінами. З 23 вересня через завершення ремонту на перетині проспекту Івасюка та вулиці Героїв Дніпра низка тролейбусів відновить роботу за постійними схемами руху.

Нагадуємо, що в Деснянському районі Києва через ремонтні роботи частково обмежать рух автомобільного транспорту. За даними столичних комунальників, дорожники будуть влаштовувати верхній шар асфальтобетонного покриття протягом двох днів — 23 та 24 вересня.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися