У "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників: деталі

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці

У комунальному підприємстві "Київтеплоенерго" зробили важливу заяву про повірку лічильників для мешканців української столиці – людям роз'яснили, як замовити послугу. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою КП на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами комунальників, зазвичай перевірка здійснюється кожні чотири роки. Це вимоги чинного законодавства, дотримання яких безпосередньо впливає на нарахування для споживачів.

Власники квартир мають самостійно замовляти перевірку у спеціалізованій організації – їх перелік можна знайти за посиланням.

Потім документи про перевірку слід передати до Центру комунального сервісу. Після звірки даних фахівцями та підтвердження необхідності коригування клієнт отримає перерахунок за отримані послуги.

Нагадаємо, що на території Київської області з вересня кардинально змінять платіжки за газ. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Фастівської міської ради на його ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, особисті рахунки та тариф не зміняться, але оплачувати послуги з вересня потрібно буде за новими банківськими реквізитами. Вони будуть вказані у платіжках.

Актуальні способи передачі показань лічильників: особистий кабінет my.gas.ua, чати GASUA в Viber, Telegram, за телефонами 38(066) 300 2888, 38(098) 300 2888, 38(093) 300 2885, ) 708 0 187, 38 (056) 747 3 365.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися