У Києві кардинально змінили проїзд автобусами: деталі (Фото)

В українській столиці кардинально змінили проїзд у маршрутних таксі

В українській столиці кардинально змінили проїзд у маршрутних таксі – в автобусі під номером 415 встановили лічильник пасажирів. Про це стало відомо із повідомлення, яке було опубліковано на каналі ініціативи "Пасажири Києва".

Відомо, що лічильник пасажирів встановили, щоб водії не привласнювали гроші та здавали повну касу. Один із передплатників Telegram-каналу надіслав фото, зроблене ним, коли їхав маршруткою. Лічильник вважає, скільки людей користувалося транспортом цього дня.

Активісти зазначають, що перевізникам було нескладно прикріпити лічильник пасажирів, але встановлювати термінали для оплати за проїзд вони не хочуть безготівково.

Нагадаємо, що у Білій Церкві на території Київської області 27 вересня заплановано перекриття руху транспорту – причиною стане проведення ремонтних робіт. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Білоцерківської міської територіальної громади.

За словами чиновників, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт дорожнього покриття на проспекті Князя Володимира в районі Соборної площі з 10-00 до 16-00 частково буде обмежено автомобільний рух.

Крім того, з 9:30 до 16:30 рух тролейбусів усіх маршрутів не здійснюватиметься у зв'язку з необхідністю відключення контактної мережі від електроенергії.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ираида

1 жовтня 2023, 04:49

Хочу получить информацию Какая одежда должна быть у главнокомандующего президента на приеме высокопоставленных иностранных представителей Уместно ли встречать гостей в футболке президенту Подтасовываться под военного ? Так солдаты в футболках не воюют

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися