У Києві надовго перекрили проїзд Окружною дорогою: карта руху

В українській столиці з 27 вересня до 1 жовтня перекрили рух транспорту на Окружній дорозі

В українській столиці з 27 вересня до 1 жовтня перекрили рух транспорту на Окружній дорозі. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого прес-службою Київської міської державної адміністрації на її ресурсах у соціальних мережах.

За словами чиновників, капітальний ремонт продовжиться на ділянці Кільцевої дороги від виїзду з Вишневого на Жулянський шляхопровід.

Через дорожні роботи буде обмежено рух транспорту на двох смугах у кожному напрямку. Також буде закрито лівий поворот із Кільцевої дороги на вул. Миколи Трублаїні та з вул. Миколи Трублаїні на Окружну дорогу (у бік Одеської площі).

Комунальна корпорація "Київавтодор" вибачається за тимчасові незручності та просить враховувати зміни під час планування маршруту.

5sIWpuDoZRTjg029dcSfAqzeh.jpg

Нагадаємо, що у Броварах на території Київської області розпочнуть дуже важливе будівництво – йдеться про появу нового індустріального парку. Земельна комісія міської ради розпочала процес. Про це стало відомо з офіційного повідомлення, опублікованого на порталі Трибуна-Бровари.

Відомо, що місто має провести інвентаризацію земельної ділянки комунальної власності орієнтовною площею 16 га, що розташована в районі вул. Москаленка Сергія (на виїзді з Об'їзної дороги).

Цільове призначення земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних та допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися