У Бучі до невпізнання змінили вулицю, де спалили колону армії РФ (Фото)

У Бучі на території Київської області до невпізнання змінили вулицю Вокзальну, де під час початку великої війни було спалено колону російської техніки

У Бучі на території Київської області до невпізнання змінили вулицю Вокзальну, де під час початку великої війни було спалено колону російської техніки. Відповідні знімки опублікувала відома журналістка Євгенія Подібна.

За її словами, на Вокзальній з'явилися однакові акуратні огорожі, нові фасади, нові дерева, тротуар та дорога без рубців від російської техніки.

"Так, це та сама Вокзальна. На якій було одне з найганебніших для росіян побоїв. На якому не було живого місця. Як було так само розбито, як і мою вулицю. І її відбудували", — заявила Подібна.

KtAMt5nlko-cPyLWcChL9Ts2U.jpg

Нагадаємо, що в Обухівському районі на території Київської області кардинально змінять вивіз сміття – йдеться про новий полігон у селищі Підгірці. Завершити роботи на першому полігоні твердих побутових відходів (ТПВ) №5 у Обухівському районі планували до кінця 2023 року. Проте за умов війни роботи довелося відкласти. За цей час подорожчали матеріали, тож кошторис доводиться переглядати. Про це заявив голова правління ПАТ "Київспецтранс" Андрій Грущинський, цитує його KV.

За його словами, доводиться більше платити за пісок, ґрунт та спеціальну плівку, яку виробляють за кордоном – змінився курс валют, тому й плівка подорожчала.

Проект обіцяють максимально екологічним – плівка не випускає небезпечні випари біогазу назовні, але пропускає воду, щоб зволожувала залишки відходів та сприяла більш швидкій утилізації. Застосовують технологію 30*40*30 (см) – прокладають пласт піску, на нього суглинок та шар чорнозему.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися