У Бучі почали відновлювати багатоповерхівку на одній з найбільш постраждалих вулиць

Під час початку повномасштабного вторгнення відбувалися жорстокі бої

У місті Буча на Київщини розпочато реконструкцію багатоповерхового будинку на вулиці Вокзальній за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Вулиця Вокзальна одна з найбільш пошкоджених внаслідок агресії рф.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Під час початку повномасштабного вторгнення відбувалися жорстокі бої, що призвели до практичного знищення вулиці. Ремонтні роботи у багатоповерховому будинку, фінансовані Фондом ліквідації наслідків збройної агресії вже почалися.

Капітальний ремонт цього житлового об'єкта включає в себе утеплення та упорядкування фасаду будівлі, упорядкування міжповерхового перекриття, заміну покрівлі над комерційними приміщеннями на металопрофіль, а також заміну вікон і балконних вітражів, які пошкоджені.

Крім цього, буде проведено ремонт сходових майданчиків та квартир, які пошкоджені внаслідок пожежі. У цих квартирах відновлять інженерні мережі та внутрішнє опорядження.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Бучі на території Київської області до невпізнання змінили вулицю Вокзальну, де під час початку великої війни було спалено колону російської техніки. Відповідні знімки опублікувала відома журналістка Євгенія Подібна.



Читайте также