У Бучі почали відновлювати багатоповерхівку на одній з найбільш постраждалих вулиць

Під час початку повномасштабного вторгнення відбувалися жорстокі бої

У місті Буча на Київщини розпочато реконструкцію багатоповерхового будинку на вулиці Вокзальній за кошти Фонду ліквідації наслідків збройної агресії. Вулиця Вокзальна одна з найбільш пошкоджених внаслідок агресії рф.

Про це повідомляє Київська обласна державна адміністрація.

Під час початку повномасштабного вторгнення відбувалися жорстокі бої, що призвели до практичного знищення вулиці. Ремонтні роботи у багатоповерховому будинку, фінансовані Фондом ліквідації наслідків збройної агресії вже почалися.

Капітальний ремонт цього житлового об'єкта включає в себе утеплення та упорядкування фасаду будівлі, упорядкування міжповерхового перекриття, заміну покрівлі над комерційними приміщеннями на металопрофіль, а також заміну вікон і балконних вітражів, які пошкоджені.

Крім цього, буде проведено ремонт сходових майданчиків та квартир, які пошкоджені внаслідок пожежі. У цих квартирах відновлять інженерні мережі та внутрішнє опорядження.

Нагадаємо, "Коментарі" писали, що у Бучі на території Київської області до невпізнання змінили вулицю Вокзальну, де під час початку великої війни було спалено колону російської техніки. Відповідні знімки опублікувала відома журналістка Євгенія Подібна.





Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися